Fart ja d’estar fart

Fart ja d’estar fart ja em vaig cansar de preguntar al món perquè i per què hi ha tants Assumptes que no arribo a entendre.

Per que cada vegada comprenc Menys el Comportament d’alguns Homo Sapiens Sapiens que, teoricament, han de gaudir d’un alt coeficient Intel-lectual que els ha permès tenir estudis universitaris i Assolir 1 Posició política destacat per ser representants públics elegits democráticament a la urnes de vidre transparents.

Però -sorpresivamente- poc després d’arribar al càrrec es reinventen a la seva mida unes lleis “cruixents” saltant-se a la torera aquelles per les quals havien estat elegits i s’autonombran salvadors de la seva regió, a qui pretenen reconvertir en un país, i convoquen un referèndum esperpèntic amb urnes de plàstic opac (farcides de pa tomaca algunes, diuen) i amb un desvergonyiment hilarant per barroera i absurda, fan una crida Declaració Unilateral d’Independència i constitueixen en un tres i no res trilér la República Catalana desafiant.

I després, increïblement, es van tan tranquil a empatxar de botifarres calentes.

Jo crec que això no ho entén ni el que va rostir la mantega, que em consta que era molt intel·ligent, ja que sota va posar un recipient, per no vessar el sèu ardent.

Però em temo senyor President, que aquesta aventura tan valient que han iniciat vostè i els seus Consellers, i de la qual s’estan rient totes les nacions des d’aquí al llunyà Orient, només ha estat un penós esperpent que passarà a la història d’Espanya com el cop d’estat menys Inteligent i mes gilipollent que cap de vostès es podien Creure ..

I colorin colorit, aquest conte no s’ha Acabat, ja que els esperen a la presó, dos Yordis amics,-i-dos .. Sanchez y Cuixart.

Atentament.
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *